изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:14 EEST
ОБЩО СЪБРАНИЕ ПОДГОТВЯ "БЯЛАТА ЛАГУНА"    
НовиниОбщо събрание на акционерите свиква на 30 юни "Бялата лагуна" АД. Акционерите ще обсъдят доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год., ще бъде приет годишният финансов отчет на дружеството за миналата година, ще се избере регистриран одитор. Дневният ред предвижда още освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през м.г. От дружеството уведомяват, че право на глас имат лицата, които са вписани в регистрите на Централния депозитар към 15 юни.

Припомняме, че акции на дружеството се предлагат на Българската фондова борса от 13 март тази година. Размерът на емисията е 4,3 милиона акции с номинал 1 лв. По последни данни от дружеството, все още няма реализирани сделки на борсата с акции на "Бялата лагуна". Основен акционер на дружеството с 99,99% е "Албена" АД. Цената на въвеждане за борсова търговия е 22 лв. на акция.
За 2006 г. нетните приходи от продажби на "Бялата лагуна" са били 0,58 милиона лв. спрямо 0,95 млн. лв. за 2005 г., показва проспектът на дружеството, публикуван от БФБ. Както НДТ вече писа, предвижда се тази година туристическият сезон в "Бялата лагуна" да започне на 17 юни.
 


Сходни връзки

ОБЩО СЪБРАНИЕ ПОДГОТВЯ "БЯЛАТА ЛАГУНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди