изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:23 EEST
“ИВАНОВ КЛУБ” ВЛИЗА В НАЦИОНАЛНАТА ЛИГА    
СпортТимът на “Иванов клуб” ще играе от есента в Националната волейболна лига, съобщи за НДТ капитанът на отбора Тодорин Ненчев. В елита добричлии ще играят под името “Добруджа 2007”.

Решението е било обявено вчера, в канцеларията на кмета на Добрич Детелина Николова. С градоначалника са се срещнали заместник-председателят на федерацията по волейбол Митко Иванов и президентът на Националната волейболна лига Красимир Илиев. Двамата са искали да разберат дали общината ще създаде условия на добричките волейболисти за нормално провеждане на срещите.

Потърсихме за коментар и клубния бос на “Добруджа” Георги Василев, който преди дни обяви, че неговият тим е отборът, който ще представя Добрич в елита. Той остана изненадан от тайната визита на волейболните шефове в града ни и от решението, което те са взели. Предстои г-н Василев да проведе разговор с тях и да разбере къде “Добруджа” ще играе в следващия шампионат.

Припомняме ви, че в следващия шампионат на НВЛ ще играят 12 отбора.

 


Сходни връзки

“ИВАНОВ КЛУБ” ВЛИЗА В НАЦИОНАЛНАТА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди