изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:02 EEST
БЛАГОЙ РАГИН ИДВА ЗА ПЪРВИЯ БИРЕН ФЕСТ В ДОБРИЧ    
НовиниПредседателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин идва в Добрич за откриването на първия Бирен фест в града, който се организира от регионалното поделение на асоциацията и община град Добрич.


Това съобщи за НДТ Димитър Димитров - председател на регионалната структура на браншовата организация. От 25 до 27 май на площад "Демокрация" ще се леят бири "Калтенберг" и "Болярка", като жителите и гостите на града ще могат да плащат пенливата течност на преференциални цени, добави още Димитров. Общо 8 шатри ще бъдат вдигнати на площада, ще има осигурени и 1000 седящи места. Освен бира, на феста в изобилие ще се леят сокове и безалкохолни напитки, осигурени от Горна баня, а за най-малките ще е изобилието от сладоледи с марка "Изида". "Идеята ни е фестът да се превърне в своеобразен празник през почивните дни. За това сме помислили и за богата културна програма. На сцената ще се изявят нашите таланти от културните институции и училища в града. Концерти ще изнесат също Васко Кръпката и Подуене блус бенд, Искрен Пецов" - разказа още Д. Димитров. За да запази елемента на изненада, той не разкри кои ще са другите две известни поп-изпълнителки, нито пък звездата на "Пайнер", която също ще пее в Добрич, само добави, че със свои танци ще се представят красивите момичета от балет "Дива". По време на феста ще бъдат организирани множество игри и томболи с награди.
 


Сходни връзки

БЛАГОЙ РАГИН ИДВА ЗА ПЪРВИЯ БИРЕН ФЕСТ В ДОБРИЧ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЛАГОЙ РАГИН ИДВА ЗА ПЪРВИЯ БИРЕН ФЕСТ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2007-05-27 @ 12:13 EEST
Струваше си.
БЛАГОЙ РАГИН ИДВА ЗА ПЪРВИЯ БИРЕН ФЕСТ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2007-05-30 @ 17:59 EEST
Дойде, видя, пи една бира и си тръгна

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.93 секунди