изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:20 EEST
СЪУЧЕНИК ЗАМЕСТИ СЛАВИ ДО ВАЛЯ НА БАЛА Й    
ЛюбопитноС къса розова рокля с висока талия и свободно падащи коси Валентина Димитрова от Music Idol дойде на абитуриентския си бал. Пред хотел "България", където бе балът на СОУ "Св. Кл. Охридски", тя пристигна под ръка със своя съученик Веселин, а не със Слави Трифонов, както мнозина очакваха. Припомняме, че при гостуването на Валя в "Шоуто на Слави" след излизането й от Music Idol, добричлийката сподели пред водещия, че заради участието си в музикалното шоу не е успяла да си осигури кавалер за бала, Слави обеща да й кавалерства. Събралите се пред хотела в Добрич коментираха, че, най-вероятно, заболяването му е причина да не изпълни обещанието си. Близки на Валя обаче довериха, че никой от шоуто му не се бил обаждал на абитуриентката.


Да поздрави Валя дойде и друга добричлийка от Music Idol - Кремена Димитрова. Стана ясно, че се е прибрала в Добрич едва за бала на Валя, с която пеят заедно в квартет "Мастер гърлс" към СОУ "Св. Кл. Охридски". Двете веднага бяха наобиколени от много малки деца и тийнейджъри, които им поднасяха цветя, искаха да се снимат с тях и да получат автографи. А родители щракаха с фотоапарати или мобилни телефони. Кремена си носеше снимки, които с охота раздаваше на почитателите си с посвещение.
 


Сходни връзки

СЪУЧЕНИК ЗАМЕСТИ СЛАВИ ДО ВАЛЯ НА БАЛА Й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди