изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:20 EET
ОТ НАЧАЛОТО НА ЮНИ ТРЯБВА ДА ИМА ТРИ РЕАНОМОБИЛА В ОБЛАСТТА    
НовиниОт тази година здравното министерство е задължено на територията на област Добрич да осигури три центъра за медицина по необходимост през летния сезон. Това съобщи за НДТ зам.-областният управител д-р Евгения Георгиева.


 "Тези центрове всъщност досега бяха ангажимент на съответните болници и обслужваха туристите по Черноморието, а от тази година финансирането се поема от министреството. При нас ще има три напълно оборудвани реаномобила от вътрешността на страната - в Балчик, Албена и Каварна, като се обсъжда шофьорите да са местни хора, а екипите - лекари и фелдшери, да са от други краища" - поясни още д-р Георгиева. Тя добави още, че Албена е отказала реаномобил, изпратен от министерството, тъй като курортът разполага с модерна, оборудвана напълно линейка. Трите центъра за медицина по необходимост трябва да започнат да функционират на територията на областта от началото на юни, добави още зам.-областният управител.
 


Сходни връзки

ОТ НАЧАЛОТО НА ЮНИ ТРЯБВА ДА ИМА ТРИ РЕАНОМОБИЛА В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди