изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:51 EEST
ФИНАЛЪТ НА ФУТБОЛЕН ТУРНИР "ИСКАМ ДА БЪДА" - В КАВАРНА    
СпортТази година Каварна ще бъде домакин на финалната надпревара на турнира по футбол "Искам да бъда", който е по проект на Държавната агенция за младежта и спорта /ДАМС/. Това съобщиха от пресслужбата на морската община, като финалите са на 31 май и 1 юни.


Това е четвъртото издание на турнира и за домакин бе избрана област Добрич. Проектът се провежда в рамките на Програмата за десетилетието на ромското включване, осъществявана от МС, като целта му е насърчаването на спортсменската игра между отборите, в чийто състави влизат футболисти представители на различни етноси. Възрастовата група е 14-15 години. Основната цел, която са си поставили организаторите е възпитанието в толерантност и социална интеграция на малцинствата в съответния регион.
На предвидената по повод финала на турнира пресконференция ще присъстват представители на ДАМС, ПРООН, БСФ, община Каварна и фирма - партньор при реализацията на проекта.


 


Сходни връзки

ФИНАЛЪТ НА ФУТБОЛЕН ТУРНИР "ИСКАМ ДА БЪДА" - В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди