изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:01 EEST
ДА ПОДКРЕПИМ ДОБРИЧКАТА ЗВЕЗДА ПРЕСЛАВА!    
ОбществоОстана съвсем малко до големия финал на "Мюзик Айдъл". От нас - добричлии, зависи на 7 юни един от конкурентите да е от нашия град. Да дадем рамо на Преслава и да гласуваме за нея!

На последния концерт в понеделник добричката звезда за пореден път се представи блестящо. Жребият определи Преслава да излезе първа на сцената. Русокосата чаровница заложи на "Ave Maria" на Франц Шуберт в класическия раздел на задачата. С изпълнението си тя накара гостите в залата да замлъкнат, а журито за сетен път да я обяви за най-обаятелната от тримата финалисти. Овации предизвика и второто изпълнение на Преслава - "Хубава си, моя горо" с хора на музикалното училище в Котел. Страхотно бе и изпълнението й и на песен, посветена на България. Добричката звезда се представи с "Пътнико свиден" на Лея Иванова, станала по-известна в изпълнение на Ани Павлова.
Двамата финалисти, които ще станат ясни в края на шоуто в четвъртък, първо ще изпълнят песни с аранжимент, различен от оригиналния, след това - песен по свой избор, а накрая - песен, определена от зрителите на bTV.
За да бъде Преслава на финал - да я подкрепим, като гласуваме на 10 501 /Глобул и МТел/ или на 0900 51501 /БТК/. НДТ

 


Сходни връзки

ДА ПОДКРЕПИМ ДОБРИЧКАТА ЗВЕЗДА ПРЕСЛАВА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди