изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:05 EEST
ПО 19 ПРОЕКТА ОБЩИНАТА ЩЕ СИ ПАРТНИРА С ГРАЖДАНИ    
Новини19 проекта, по които общината ще си партнира с граждани в рамките на Програмата за благоустрояване на открити пространства за тази година, вече са одобрени. Подписани са четири меморандума за финансиране, съобщиха от кметството. Очаква се работата по първият обект да започне в началото на юни.


За изпълнението на програмата през тази година в общинския бюджет са заложени 80 хиляди лева. Предвижда се гражданите да участват в изпълнението на строителните и ремонтни работи със съфинансиране на поне 25 процента от стойността на обектите. Ще бъдат благоустроени вътрешно-квартални пространства, ще се ремонтират тротоари, улични бордюри, зелени площи и др. Проведения от общината конкурс за определяне на изпълнител е спечелен от общинската фирма "Комуналефект". Добрич е единствената българска община, която вече трета година реализира успешно програмата за реализация на благоустройствени мероприятия с участие на местното население, напомнят още от кметството.
 


Сходни връзки

ПО 19 ПРОЕКТА ОБЩИНАТА ЩЕ СИ ПАРТНИРА С ГРАЖДАНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди