изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:14 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ ПАЛЯТ ЦИГАРИ ОЩЕ НА 10-11 ГОДИНИ    
ЛюбопитноАнкета сред учениците на три добрички училища - "Ст. Караджа", "П. Волов" и "Л. Каравелов", е провело медицинското отделение "Здравна просвета" към РХЕИ във връзка със световния ден без тютюнев дим. Анкетирани са били 102-ма ученици - по равно момичета и момчета, на възраст от 11 до 16 г. Положителен отговор, че пушат, са дали 18 %. Установено било, че тийнейджърите започват да палят цигари още от 10-11-годишни. На въпрос - колко цигари дневно изпушват, 50 % от анкетираните отговорили до 3.


ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

За пети пореден път тази година жителите на с. Стефаново ще отбележат на 3 юни - Деня на селото. От кмета Димчо Маринов научихме, че тържествата ще започнат с надбягвания с магарешки и конски каруци. Предвидени са и други разнообразни игри и състезания. Кметът на селото добави още, че празникът е възобновен през 1993 г., а преди много-много години се е чествал на 3 юни - празникът на св. св. Константин и Елена по стар стил.

НДТ - 31 май 1997 г.


 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ ПАЛЯТ ЦИГАРИ ОЩЕ НА 10-11 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди