изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:43 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАМ.-ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА ПОДАВА ОСТАВКА?    
ПолитикаНамерението си да подаде оставка огласил на заседание на координационния съвет на СДС в Добрич зам.-областният управител на Варна д-р Петър Радушев. Вчера той заяви за НДТ, че е трябвало да информира за това първо синята централа в нашия град, тъй като той е бил издигнат за зам.-областен управител преди пет години именно от СДС в Добрич.


ОТ ДОБРИЧ ЩЕ ПРЕДЛАГАТ ВРЪЩАНЕТО НА ВЕЧЕРНИЯ ЧАС

Всяко пето следствено дело било срещу дете. Критичната възраст за извършване на престъпления била 16-17 години. "Очертава се трайна тенденция за участие на непълнолетни в извършване на престъпления" - коментира председателката на комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Детелина Николова. По информация от съдебната система, в Районния съд били внесени четири обвинителни акта срещу 10 непълнолетни. Децата извършвали кражби и много често - след употреба на алкохол. Местната комисия ще предложи на централната връщането на вечерния час.

НДТ - 4 юни 1997 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАМ.-ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА ПОДАВА ОСТАВКА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди