изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:27 EEST
КМЕТЪТ Е ГОТОВ ДА ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА ФУТБОЛНИТЕ ИМОТИ    
НовиниКметът Детелина Николова вчера каза, че има готовност да издаде заповед в изпълнение на решението на Общинския съвет в Добрич относно апортираните имоти на ПФК "Добруджа".

Припомняме, че решението на местния парламент се позовава на търговско дело, образувано по молба на Окръжната прокуратура в Добрич, с искане да се обяви за нищожен извършеният от общината апорт на имоти в ПФК "Добруджа" -  централния кооперативен пазар, хана и гостилницата в АЕМО "Старият Добрич", паркинг, магазин за хранителни стоки по бул. "25 септември", битак по бул. "Русия", тъй като е отпаднала необходимостта от ползването на тези имоти, които са били дадени, за да се издържа професионален футболен клуб. Съветниците задължиха кмета да изпълни предварително решението с аргумента, че има опасност то да бъде осуетено или сериозно затруднено. Бе решено още сключените договори с наематели на общинските обекти да продължат да действат по същите условия, а приходите от наеми да се преведат на отделна общинска сметка.
Вчера Д. Николова каза, че в края на миналата седмица решението е изпратено в областна управа. Ако в законовия срок от две седмици то не бъде спряно от областния управител, тя била готова да издаде необходимата заповед.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ Е ГОТОВ ДА ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА ФУТБОЛНИТЕ ИМОТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди