изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:56 EEST
НАГРАЖДАВАТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ "СПРИ И СПЕЧЕЛИ"    
НовиниДнес от 11.30 часа кметът Детелина Николова ще връчи наградите на победителите в кампанията "Спри и спечели", организирана за десета година по програма СИНДИ. Това ще бъде направено в малката заседателна зала на кметството.

 Както НДТ вече писа, за първи път тази година в кампанията, която цели отказване от тютюнопушенето, участват и ученици. Наградният фонд, предоставен от общинския бюджет, е 700 лева. Със средствата са закупени предметни награди. Присъдени са три големи, 3 поощрителни награди и 2 награди за учениците. Първата награда е телевизор, втората -кафе-машина, а третата е микровълнова фурна. Те се печелят от Марияна Стоянова, Марийка Манковска и Гинка Иванова. Поощрителните награди-прахосмукачка, фритюрник и тостер ще отидат при Елена Атанасова, Христо Недялков и Стоян Данаилов. От учениците победители са Жулиен Жейнов на 16 години и Петър Петров на 18 години. Те ще получат DVD и MP3 player.
 


Сходни връзки

НАГРАЖДАВАТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ "СПРИ И СПЕЧЕЛИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди