изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:22 EEST
CАМО АНОНИМЕН СИГНАЛ ОТКРИХА В ЖЪЛТАТА КУТИЯ НА КМЕТСТВОТО    
НовиниЗа 59-и път вчера секретарят на община Добрич Румен Русев отвори кутията за жалби на граждани и сигнали за корупция. В нея имаше само едно анонимно писмо. То няма да бъде разгледано, тъй като в него авторът обвинявал двама граждани, че се представят за такива, каквито не са и, според Р.Русев, твърденията са необосновани.

Секретарят на общината изнесе информация за хода на проверките по писмата, които бяха намерени в кутията предходния месец. Съобщи, че предстои да бъде извършена проверка в барче, за което гражданин сигнализира, че е мръсно и не издава касови бележки. По повод анонимна жалба срещу учителка за това, че е била в болнични без да е болна, извършената проверка показала, че за упоменатия период учителката е била в болнични, а в момента на проверката е била в платен годишен отпуск. Относно сигнал за станал инцидент с люлка пред Обредния дом, Р. Русев каза, че служители на общината са посетили детската площадка и са премахнали корена на дърво, който е бил причина за инцидента. Във връзка с подадена жалба от наемателка на общинска къща, която тя трябвало да освободи, секретарят на общината каза, че предстои от "Жилфонд инвест" да предложат на семейството ново жилище.
 


Сходни връзки

CАМО АНОНИМЕН СИГНАЛ ОТКРИХА В ЖЪЛТАТА КУТИЯ НА КМЕТСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди