изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:41 EET
Заседанието на Политическия съвет на НДСВ продължава вече час    
ПолитикаСофия. Един час вече продължава заседанието на Политическия съвет на НДСВ, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Съветът започна в 15 часа и на него се очаква да бъде взето решение, свързано с подписката на жълти депутати и министри за изключване на Милен Велчев от Парламентарната група и от партията.

Поискано е от партията да бъдат изключени още Илчо Дуганов (бургаският заместник-областен управител и един от организаторите на жълтия форум), Кирил Арсов (председател на Комисията, която избира членовете на Политическото ръководство на НДСВ), Мариус Цаков, бивш депутат от 39-ото Народно събрание (също един от организаторите на конгреса).
Иска се още отстраняване на двама души от Политическото ръководство, за които има съмнения, че са принадлежали към структури на бившата Държавна сигурност.
Поискано е и отстраняването на трима други членове на Политическото ръководство, които не са били членове на партията НДСВ – Антон Станков, Андрей Баташов, Илия Лингорски.
Тъй като Уставът на жълтата партия предвиждал една трета от състава на Политическия съвет на НДСВ да може да се избира от Национален съвет, е поискано, след отстраняването на тези петима членове, на тяхно място Национален съвет да избере други петима в Политическия съвет, разказаха още участници в изготвянето на документа.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

Заседанието на Политическия съвет на НДСВ продължава вече час | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди