изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:46 EEST
Антония Първанова: Никога не съм казвала, че съм несъгласна с позицията на парламентарната група на НДСВ    
ПолитикаБрюксел. Аз няма да давам пресконференция след като се върна от Брюксел и никога не съм казвала, че съм несъгласна с позицията на парламентарната група на НДСВ. Това каза по телефона пред Агенция “Фокус” депутатът от НДСВ Антония Първанова по повод думи на столичния общински съветник от НДСВ Владимир Каролев по бТВ.

Първанова каза още, че не е упълномощавала никого от членовете на жълтата партия да говори от нейно име. “Всичко, което съм имала да казвам, съм го казала на конгреса на НДСВ”, допълни тя. “Размяната на публични обиди, нападки и обвинения не е здравословна нито за отделни личности, нито за парламентарната група, нито за самата партия. Ако по някакъв начин има създадено напрежение, то трябва да бъде решено вътре в партията”, коментира Антония Първанова.
По думите й непрозрачността, недемократичността и интригантството са в основата на създаване на такива конфликти, като сегашния в НДСВ. “Това, което трябва да се направи, е вътре в партията да се реши проблемът и да се приключи с публичните опити за привличане на общественото внимание, първо и за спечелване на подкрепа в едната или в другата посока”, категорична бе Първанова.
Галин ПЕТКОВ
 


Сходни връзки

Антония Първанова: Никога не съм казвала, че съм несъгласна с позицията на парламентарната група на НДСВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди