изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:21 EEST
Дами канят! 20-годишната Невена грабна Мюзик Айдъл    
ЛюбопитноНапоследък стана тенденция дами да печелят големи риалити формати. След Сървайвър, Биг Брадър 3 и ВИП Брадър 2, сега и Мюзик Айдъл бе спечелен от жена.


  И то красива. Пък и талантлива. 20-годишната Невена Цонева се пребори за титлата в първия български Айдъл, след като спечели на 65% от зрителските гласове, изпреварвайки смазващо своя съперник на финала Теодор Койчинов.
Невена се очертаваше като фаворит на зрителите почти през цялото шоу, което продължи 6 месеци, а финалистите изнесоха 11 големи концерта на живо.

В крайна сметка на финала в четвъртък вечерта останаха 26-годишният Теодор и Невена от Севлиево.

Неви решително наклони везните в своя полза, след като изпя в доста странен аранжимент с много поп фолк привкус баладата „I'll always love you“ с помощта на Берковския духов оркестър.

Теодор пък отново бе оригинален и заложи на поп фолк парче, но с класически аранжимент, смес между опера и рок.

Двамата изпяха и свои версии на незабравимото парче на Куийн „The show must go on“.

Наградата на Невена не е парична, а договор с най-мощната звукозаписна компания в света “Юнивърсъл мюзик”. Според него тя ще издаде албум с минимум 10 песни, като на някои от тях ще бъдат заснети видеоклипове .

Шефката на Вирджиния рекърдс, представител на „Юнивърсъл мюзик“ у нас, Саня Армутлиева, дори заяви при награждаването, че компанията може да издаде втори и дори трети албум на Невена.

Засега победителката заминава за Лондон за преговори по издаването на албума със световно известни мениджъри и продуценти.

Стискаме палци на победителката, както и на останалите 11 айдъли, да не потънат в забрава и да разнообразят музикалната сцена у нас.

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Дами канят! 20-годишната Невена грабна Мюзик Айдъл | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди