изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:37 EEST
БЛАГОДАРНОСТ ЗА РАДОСТТА И ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ    
НовиниБлагодарност към младежите на Добрич за техните благородни дела отправи от страниците на вестник "Нова добруджанска трибуна" директорът на Дома за медико-социални грижи за деца в Добрич д-р Ж.  Петрова. Тя сподели, че на най-светлия детски празник - Първи юни,  младите добричлии са доставили радост и са отворили сърцата си за децата от дома.

Учениците от езикова гимназия " Гео Милев" с класен ръководител Драгомил Георгиев с много любов и внимание са обградили децата от ДМСГД и са ги зарадвали с много лакомства и играчки. Младежите от "Ротар акт" - Добрич също са внесли много радост и веселие сред възпитаниците на дома с организираните от тях разходка, игри и почерпка в местността "Дъбовете".  Ангажираността на младежите на Добрич към децата  е достойна  за уважение, да се замислим и ние, призовава д-р Петрова, която изразява благодарността на всички от дома към младите хора на Добрич.
 


Сходни връзки

БЛАГОДАРНОСТ ЗА РАДОСТТА И ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди