изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:52 EEST
ГЕОРГИ АНДРЕЕВ: “ЩЕ ПОСТАВЯ КАПАНИ В ЗАЩИТА”    
Спорт

Това заяви в интервю за НДТ клубният президент и треньор на ХК “Добруджа” преди третия мач от финалната серия  за шампионската титла на страната



- Г-н Андреев, какво е настроението в отбора преди третия мач от финалната серия?

- Всички са в добро настроение, защото знаем, че няма какво да губим, а можем само да спечелим от един такъв финален сблъсък. За първи път в клубната си история стигнахме до тази фаза на шампионата. Дори и да отстъпим, ще вземем сребърните медали. Това автоматично ни класира за пореден път да играем в европейските клубни турнири. Независимо от факта, че губим с 2:0 победи във финалната серия, не сме вдигнали бялото знаме. Ще излезем за победа.

- Как смятате да я постигнете?

- Преди всичко ще заложа капани в защита. Имам с какво още да изненадам “Локомотив Металекс Билдс”, които за пореден път протягат ръце към шампионската титла на България. Това, че сме загубили първите два мача, не означава, че сме загубили крайната битка. Досега играхме пред тяхна публика. Сега следват две срещи и пред наша публика. Надявам се нашите фенове да ни подкрепят както трябва, за да ни стимулират още по-добре да се представим.  Затова отново ще пуснем вход без билети. Първите два двубоя изиграхме по различен начин. Мисля да направя още една промяна, която да сюрпризира гостите. Другата ни основна задача ще бъде да спрем реализаторите на варненския тим Веселин Чакмаков и Йордан Михайлов. Ако искаме да стигнем до успех, трябва да имаме по-малко брак при завършващата фаза на удара, както и да парираме контраатаките им. Ако демонстрираме нашите умения - нашата игра, то на гостите ще им бъде доста трудно и ще можем да победим.       

- Изправен ли е тимът пред кадрови проблеми?

- Все още с контузии са Светослав Недев и Илия Ланджев. Вратарят ни Исмет Хаджиев се контузи в първия мач от финалната серия, но вече е възстановен.

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ АНДРЕЕВ: “ЩЕ ПОСТАВЯ КАПАНИ В ЗАЩИТА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди