изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:13 EEST
БОБ МИЛЪР БЕ ИЗБРАН ЗА СЪПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪВЕТА НА ГУБЕРНАТОРИТЕ В САЩ    
НовиниПредседателят на Борда на директорите на Международен колеж - Албена, в Добрич Боб Милър получи длъжността съпредседател на националната кампания на Съвета на губернаторите в САЩ, съобщиха от висшето учебно заведение.

От там обясниха, че Съветът на губернаторите е екип на национално ниво от настоящи и предишни държавни администратори, които ще консултират кампанията относно проблеми с политиката на регионално и държавно ниво.
Боб Милър е изпълнявал длъжността губернатор на щата Невада от 1989 до 1999 година и е отличен като губернатора, служил най-дълго време в цялата история на щата. Той също така е изпълнявал длъжността председател на Националната асоциация на губернаторите /1996-1997 г./ и Западната асоциация на губернаторите /1993-1994 г./. Бил е и съпредседател на АРХИВ - държавно и частно партньорство към Националната асоциация на губернаторите за подобряване на американското образование. Той е от основателите и настоящ председател на Асоциацията на бившите губернатори. 
"Боб е един от най-уважаваните лидери на страната, благодарение на постиженията му на губернатор на един от най-бързо развиващите се щати в страната, работата му за промоциране на образованието на всички нива и подобряване на обществената сигурност в нашето общество, както и на ръководната му роля сред държавните администратори на национално ниво. За мен е чест той да ръководи кампанията ни в страната" - е заявил бившият президент на САЩ Бил Клинтън. Под председателството на Боб Милър на Борда на директорите Международен колеж - Албена, се утвърждава като модерно висше бизнес училище в новото си европейско и световно бъдеще. НДТ

 


Сходни връзки

БОБ МИЛЪР БЕ ИЗБРАН ЗА СЪПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪВЕТА НА ГУБЕРНАТОРИТЕ В САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди