изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 14 ФЕВРУАРИ



ОВЕН - С желание сте да се опуснете, занимавайки се с нещо приятно и отморяващо, но това не на всички ще им се отдава. Ще постигнете желанията си, отстоявайте интересите си с усилия.

ТЕЛЕЦ - При бизнесмените се очертават срещи, резултатите от които ще зависят от коректното им поведение. Заложете на адекватно поведение и на давайте празни обещания на партньорите.

БЛИЗНАЦИ - Душевното ви състояние не е много стабилно и може да се повлияете от нови вълнения. Ако обстоятелствата позволяват, излезте сред природата или общувайте с приятни хора.

РАК - Силни сте и ще се справите, независимо от обстоятелствата около вас. Животът ви до сега е предлагал не един и два такива моменти, но винаги сте излизали победители от подобни ситуации.

ЛЪВ - Предизвикателства и изкушения от различен характер ще ви поставят във фокуса на вниманието. Ще намерите сили да покажете устойчивост и това ще затвърди авторитета ви на силни хора.

ДЕВА - Вникването ви в проблемите на деня ще подобри позициите ви в обществото, давайки ви възможност за бързо израстване в йерархията на управление. Възползвайте се от шансовете си.

ВЕЗНИ - Ще отдадете цялото си старание в подкрепа на любимите си хора, помагайки им да подредят живота си, захващайки се с приоритетните за тях неща. Не се огорчавайте от нечии изказвания.

СКОРПИОН - На работното място са възможни недоразумения и вие трябва да балансирате настроенията, като покажете уважение към мнението на всеки. Трябва да направите необходимото.

СТРЕЛЕЦ - Развитие на нещата, както за бизнеса ви, така и за личните ви взаимоотношения ще погълнат много от времето ви днес. Не избързвайте, нещата ще са колебливи до последния момент.

КОЗИРОГ - Ако сте уверени и спокойни ще постигнете много повече, решавайки в своя полза дори и най-заплетените делови въпроси. В личен план ще се радвате на добро здраве и настроение.

ВОДОЛЕЙ - Всеотдайността ви е пословична и въпреки умората, ще бъдете навсякъде. Ще продължават да ви търсят от много места. Постигнатото ще ви направи доволни и по-добри към околните.

РИБИ - Ще подобрите много неща от бита си, благодарение на усилената работа в последно време. Чувствате се изморени и има от какво. Дайте си почивка, защото напълно я заслужавате.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди