изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:46 EEST
С КАМЕРИ ЩЕ НАБЛЮДАВАТ И АВТОБУСНИТЕ СПИРКИ    
НовиниВидеокамери ще бъдат монтирани на три ключови спирки в централната част на Добрич, съобщи за НДТ експертът по транспорт в общината Иван Тонев. Те щели да се поставят на местата, където има сериозен наплив от нерегламентирани таксита, които извършват нелоялна конкуренция на автобусните линии. Най-вероятно, такива камери ще има на спирките на площад "Тракийски", до кръстовището между бул. "Добруджа" и "Отец Паисий" и до Автогарата. Процедурата по доставянето им е в процес на реализация, каза още Иван Тонев.

От община Добрич припомнят, че през 2005 година бяха монтирани охранителни камери на обществени места в града като площад "Демокрация", по улиците "Независимост" и "Димитър Списаревски". Видеонаблюдение се извършва и в СОУ "Дора Габе", Спортното училище и ученическите общежития. Със съдействието на собствениците на увеселителни заведения са монтирани 6 видеокамери пред дискотеките "Амон Ра" и "Звезда".
 


Сходни връзки

С КАМЕРИ ЩЕ НАБЛЮДАВАТ И АВТОБУСНИТЕ СПИРКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди