изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:16 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 29 МАЙ



ОВЕН - Ще решите проблемите си, служебни или лични, с помощта на хората около вас. Не подценявайте опита и възможностите им. Вечерта ще организирате посрещане на близък човек.

ТЕЛЕЦ - С навременните си действия ще съдействате за успешното приключване на общ проект, в който участват и други. Все пак, ползите за вас ще са значително по-големи от на останалите.

БЛИЗНАЦИ - Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи, ще се включите активно в решаването и на значителни обществени ангажименти.

РАК - Ще съумеете да изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне много, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.

ЛЪВ - Въпрос, стоял встрани от вниманието ви, ще излезе на дневен ред доста неочаквано. С търпение и без да насилвате събитията нещата ви ще се подреждат дори по-добре от очакваното.

ДЕВА - Постигнато споразумение с други участници в обществена или професионална задача ще изчисти детайлите и ще отвори хоризонтите пред вас. Възползвайте се от възможността.

ВЕЗНИ - Смело ще пристъпите към осъществяването на обмислената си програма. Енергични и с воля за победа ще впечатлявате, успявайки да убеждавате другите в правотата на мислите си.

СКОРПИОН - Има нужда от такива като вас, особено в създалата се отскоро несигурна ситуация. Делови споразумения ще ви доведат със сигурност до значителни финансови придобивки.

СТРЕЛЕЦ - Няма да срещнете непреодолими препятствия, но имайте нагласа и за компромиси. Със силни аргументи и отстъпки ще стигнете до споразумения и ще получите това, което желаете.

КОЗИРОГ - Имате мощна подкрепа, която допълнително ще ви дава сили и енергия за действие в днешния ден. Вечерта ще споделите вълненията на близък човек и ще се разтоварите от своите.

ВОДОЛЕЙ - Ще се включите в предизвикателствата, но не бива да се вълнувате излишно. Ако умората ви дойде в повече, ще имате финансови компенсации, които ще върнат усмивката ви.

РИБИ - Очаква ви динамичен и изпълнен с много предизвикателства ден. Приятно събитие вечерта ще ви срещне с приятели и близки хора, на които ще покажете новостите около себе си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди