изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:11 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДВА ВАГОНА СЪС ЗЪРНО БИЛИ ПРИЧИНА ЗА ОПИТА ЗА УБИЙСТВО КРАЙ ДОБРИЧ    
ЛюбопитноСпор за два вагона със зърно на жп гарата в Добрич е станал причина за опита за убийство на едноличния търговец Михаил Ляков на 28 май край Добрич, съобщи вчера окръжният прокурор Васил Миков. След това последвала и акцията на полицията, при която били задържани пет души. Според прокурора, силови застрахователни групи се опитвали сега да легализират бизнеса си в Добрички регион, който бил апетитна хапка за тях, а зърното се изкупувало "на зелено" и после - препродавано спекулативно.


ПРЕЗИДЕНТЪТ НА "ДЕУ" ПОСЕТИ АЛБЕНА

На делово посещение в Албена вчера бе президентът на южнокорейския концерн "ДЕУ" г-н Ким Уу-Чуунг, придружен от съпругата и сина си. Маршрутът на гостите започна с панорамен поглед на комплекса от 18-ия етаж на хотел "Добруджа", разглеждане на апартамент в хотел "Гергана", кратък престой в бар "Ганвие" на плажа и вариете-казино "Албена". По време на срещата с госта си ръководството на курорта му е представило търговския продукт на Албена.

НДТ - 13 юни 1997 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДВА ВАГОНА СЪС ЗЪРНО БИЛИ ПРИЧИНА ЗА ОПИТА ЗА УБИЙСТВО КРАЙ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди