изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:20 EET
БИЛБОРД В РУМЪНИЯ ЩЕ ЗОВЕ: WELCOME TO SHABLA    
НовиниИмаме идея в Румъния да поставим билборд с надпис Welcome to Shabla, съобщи шефката на отдел “Туризъм” в Шабла Мария Атанасова.

В най-скоро време се очаква реализация да намери и още една нейна идея, с която най-североизточната община да се презентира. Ще бъдат направени картички със символите на района.  Такива не били печатани през последните десет години. На рекламните картички ще има снимки на Шабленския фар, брега, храмове, културни институции и др.

Междувременно чуждестранните посетители на туристическия портал www.bulgariatravel.org вече могат да получат информация за региона.

Мария Атанасова обяви още, че в Шабла вече почиват туристи от Беларус. Броят на летовниците по традиция се очаква да нарасне в началото на юли.

НДТ научи още, че през последните три години туристическата такса е една и съща. 20 стотинки за хотел с една звезда, 30 ст. – за две звезди и 50 ст. – за хотел с три звезди. НДТ  

 

 

 


Сходни връзки

БИЛБОРД В РУМЪНИЯ ЩЕ ЗОВЕ: WELCOME TO SHABLA | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БИЛБОРД В РУМЪНИЯ ЩЕ ЗОВЕ: WELCOME TO SHABLA
Автор: Anonymous да 2007-06-13 @ 12:40 EEST
И като дойдат мамалигарите - какво? Или се затъжихте за румънското робство? Нали си скъсахте задниците да искате рушвети от  баровците с парите, курорти, голфове щяха да направят - доихте, доихте - докато ги изгоните! Щото бурените са ви по - мили - сега да си ги пасете със здраве! И мустакатите муцуни да си сложите на билбордовете - все тая, освен да изплашите и гаргите и да  изпукате като жабите, кога им пресъхне гьола...
WELCOME TO SHABLA
Автор: Anonymous да 2007-06-14 @ 13:47 EEST

Хууубаво, на английски... само дето англо - говорящите не идват от тази посока. От тази посока идват белорусите - както се твърди в дописката - и Къркор Къркоров, леля му Яла Погачова и втора ръка руски попреминали проститутки. Затова оставете тези идеи и си го кажете на чист български:

 Град от селски тип, ръководен от учителки - макаренковки, които от самолет приличат на сирени и тюлени - според дължината на мустаците си;  град - герой, побратимен с Подгумер, Анадола и Китайската Комунистическа партия, известен с орангутана си Макаков, партенките за птичия грип, избитите от местните пияндурници делфини и кухия лъчезарен взор на кметицата, който свети на населението като Шабленския фар на изгубил се рибар.

WELCOME TO SHABLA
Автор: Anonymous да 2007-06-14 @ 21:09 EEST

С тази кметица в Шабла нищо няма да стане.Просто това село загива

WELCOME TO SHABLA
Автор: Anonymous да 2007-06-15 @ 16:33 EEST
Затова наесен шут по дзадника и айде в пенсия. И стига вече жени, че нещо ми се умириса душата.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди