изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:12 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДОБРИЧЛИЯ БЛУДСТВАЛ С 11-ГОДИШНО МОМЧЕ    
ЛюбопитноВ добричката районна прокуратура е подготвен обвинителен ат срещу мъж от Добрич /на 40 г./, който блудствал с 11-годишно момче, съобщиха от там. Детето живеело в съседство с Джеват Джевдет Сюлейман и често ходело в дома му, за да играе с едно от трите му деца, с които било съученик. Възползвайки се от отсъствието на жена си и децата си, Джеват неколкократно блудствал с момчето, което било установено от лекари. Това продължило от февруари до април, когато момчето споделило с родителите си.

РЕКЕТИРАТ СВИДЕТЕЛ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПОКАЗАНИЯТА СИ

В ареста на Окръжна следствена служба са задържани трима, съобщиха от РДВР. НДТ научи, че това са Александър Атанасов от Ген. Тошево, Валентин Люцканов и Петър Петров. Тримата принуждавали добричлийка да променя показанията си. Както НДТ писа, дамата е подала жалба, че Богомил Митев /задържан във връзка със стрелбата по Михаил Ляков край Стожер/ я изнудвал да му плати 10 хил. долара за провалена сделка със зърно за 100 хил. долара. Тримата са задържани от добрички полицаи - в момент, когато извеждали жената от дома й. Александър Атанасов също е бил задържан за изясняване на стрелбата срещу зърнения бос.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДОБРИЧЛИЯ БЛУДСТВАЛ С 11-ГОДИШНО МОМЧЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди