изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ЮНИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 15 ЮНИ



ОВЕН - Работете и не се отказвайте от намерението си да приключите с задача, още повече, че сте ангажирали и други хора. Нещата ще си дойдат на място, стига да не загубите интерес.

ТЕЛЕЦ - Отнесете се с уважение към проблема на приятел, търсещ от вас съвет и му помогнете, доколкото е по силите ви това. Денят е подходящ и за едри покупки, но ако са необходими.

БЛИЗНАЦИ - С добри очаквания сте във връзка с приключване на финансова операция. Това внася настроение във всичко, с което се захващате, а както се вижда ще направите съпричастни и околните.

РАК - Част от вас ги очакват срещи, делови разговори и сключване на доходоносни споразумения. Нечие внимание ще ви развълнува и направи по-активни. Време е вие да действате.

ЛЪВ - Активно ще се посветите на своя идея и ще останете доволни от резултата. За едни тя е в областта на недвижимите имоти, покупка, продажба, за други - в сферата на образованието.

ДЕВА - Ще се запишете в курс, повишаващ подготовката ви или успешно ще се явите на изпит. Ще се ползвате с нечие благоразположение и това ще ви радва и носи допълнителни доходи.

ВЕЗНИ - Добри доходи очакват хората, занимаващи се с бизнес. Новина, свързана с любим човек, ще ви зарадва и обнадежди. Ще приключите работата си по задача, чиито срок вече изтича.

КОЗИРОГ - В личния ви живот ще се появи нов човек, като приятел или нещо по-специално. Сработват се енергии, които ще улеснят сближаването ви. Дали то ще се осъществи, зависи от вас.

СКОРПИОН - Бъдете внимателни към здравословен проблем и не го задълбочавайте, а потърсете специализиран съвет. Работата си е работа, но трябва да се погрижите и за себе си.

СТРЕЛЕЦ - Успешно свършена от вас работа ще затвърди позициите ви на работното място или сред други хора. Тя ще създаде подходящи условия за пълноценно разгръщане на дейността ви.

ВОДОЛЕЙ - Въпреки възможни недоразумения на работното място ще запазите спокойствие и ще свършите задачите си. Много неща занимават мислите ви, но не се разкъсвайте.

РИБИ - При уреждане на финансов въпрос ще търсите нечия подкрепа и ще установите, че това ще ви се отдаде доста по-лесно, отколкото сте предполагали. Замислете се върху този факт.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди