изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:52 EET
НОВИ МОДЕРНИ ХОТЕЛИ ПОСРЕЩАТ ГОСТИ    
ТуризъмВесела Лечева, Жорж Лукс и Георги Кузмов гостували в новия хотел "Фламинго", който предлага шест просторни мезонета. Цената за една вечер е около 400 лева. В "Калиакра супериор" се канят да посрещат президента. Там и от банята виждаш морето

Новите четиризвездни хотели "Фламинго" и "Калиакра супериор" посрещат туристи от началото на новия туристически сезон. Завършени са първите два етапа на изграждането на "Фламинго". Недовършената все още втора част е опакована, за да не дразни погледа на посетителя. А той има достатъчно красиви неща, на които може да се порадва - от интересния екстериор на хотела, съчетание между характерния за Албена терасовиден стил и алпийски, през многобройните водни шадравани, водоскоци и басейни, до изисканите мезонети, студиа и стаи. Много и красиви места за игра на децата - вътре в басейните и навън, предлага комплексът. Обграден е с много зеленина и цветни лехи. Стаите са изключително шикозни с всички удобства, за които се сетите. В студиата дори има миникухня със стъклокерачимен плот, мивка, аспиратор и вграден хладилник. Цената за тях е около 140 лева на легло. Към 400 лева е цената за наемане за денонощие на някой от шестте мезонета в хотела. Те са много просторни с всичко необходимо - кухненска част, трапезария, спални и сервизни помещения. И прекрасна гледка към морето.
НДТ научи, че в студиата и апартаменти са били настанени председателката на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева, както и шефовете на медийния фестивал - Жорж Лукс, който е изпълнителен директор на феста и бивш шеф на известния фестивал "Златната роза", както и досегашния директор на медийните събития Георги Кузмов.
В красивите стаи в бяло и синьо в новия хотел "Калиакра супериор" се канят да настанят президента при следващото му посещение в Албена. Там цената на нощувка е 147 лева. "В "Калиакра супериор" вкарахме концепцията си за хотел, в който човек прекарва определена част от денонощието без да губи връзка с природата", обясни изпълнителният директор на "Албена" АД Красимир Станев. И наистина леглата в стаите така са поставени, че когато се надигнеш от сън виждаш морето. През прозорец в банята можеш да наблюдаваш вълните и чайките дори когато се къпеш или бръснеш.
През настоящата година инвестициите, които дружеството е вложило са в размер на 53 млн. лева. С тях е завършен вторият етап на "Фламинго", изграден е басейн до него. Предстои реализация и на третия етап. Там е изградена и голяма модерна многофункционална зала. Изцяло обновен е хотел "Калиакра". Предвижда се през следващата година разширяване на плажната ивица между "Рибарска хижа" и "Боряна". Дружеството планира изграждане на нови хотели на местата на сегашните "Кардам" и "Доростор", както и нов хотел на мястото на сегашното управление на "Албена" АД. Предстои да се завърши хотел "Фламинго", както и първият малък комплекс от къщи в Батовска долина.
 


Сходни връзки

НОВИ МОДЕРНИ ХОТЕЛИ ПОСРЕЩАТ ГОСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди