изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:49 EEST
ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ СЕ СЪСТЕЗАВАХА ПО ШАХ И "НЕ СЕ СЪРДИ, ЧОВЕЧЕ"    
НовиниВ събота в Добрич се проведоха турнирите по шах и "Не се сърди, човече", организирани в рамките на проект на сдружение на инвалидите "Надежда".

Всъстезанията са се включили членове от Териториалната организация на глухите, Регионалната организация на сляпо глухите,Хобисклуб и сдружение на инвалидите "Надежда". За съжаление, никой не посмя да се състезава с Иван Тодоров на шаха за незрящи, тъй като този шах е по-специфичен и човек ако е зрящ, трябва да бъде с тъмна лента на очите, за да бъдат противниците равнопоставени. Затова в кръга на шегата казваме, че Иван Тодоров спечели служебно първа награда по шах за незрящи. Класирането по шах е следното: Ради Николов - първо място, Стефан Златанов - второ място и трети стана  Живко Стойчев Бокоров. В дисциплината "Не се сърди, човече" класирането е Митко Симеонов - първо място, Вълкана Маринова - второ и Марийка Пантелеева - трето.
 


Сходни връзки

ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ СЕ СЪСТЕЗАВАХА ПО ШАХ И "НЕ СЕ СЪРДИ, ЧОВЕЧЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди