изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:04 EET
ПО МОРЕТО ОЩЕ ЧАКАТ ЛИНЕЙКИ    
НовиниВсе още не са пристигнали трите линейки с екипи от лекари и т.нар. парамедици, доскоро известни като фелдшери, които ще обслужват туристите по Черноморието, научи НДТ от зам.-областния управител Евгения Георгиева.

Според новите разпоредби за обслужване на туристите по Черноморието, на територията на област Добрич трябваше до 15 юни да пристигнат три екипа, които да оказват медицина по необходимост, обеща по време на визитата си в Каварна зам.-министърът на здравеопазването д-р Матей Матеев. Трите екипа съответно ще бъдат разположени в Албена, Балчик и Каварна. "Въпреки, че все още не са пристигнали - това не означава, че туристите не получават при нужда медицинска помощ, като те се обслужват от здравните заведения както досега" - каза д-р Георгиева. Все още не са пристигнали и петте нови линейки, които Спешна помощ очаква, добави зам.-областният управител. Тя припомни, че те ще бъдат разпределени в областта от директора на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Огнян Господинов.
 


Сходни връзки

ПО МОРЕТО ОЩЕ ЧАКАТ ЛИНЕЙКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди