изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:55 EEST
СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ ОТ ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА СПИРАТ РАБОТА    
НовиниЗа един час днес ще спрат работа социалните работници от Дома за стари хора в Добрич, съобщи за НДТ регионалният координатор на КНСБ Гинка Василева. "Това са предупредителни действия от страна на социалните работници.

До края на седмицата ще бъдат проведени събрания и с другите социални работници в различните заведения, ще съставим план за минимално обслужване на децата и възрастните и ако не се започнат преговори, то от понеделник ще се започнат ефективни стачни действия" - каза още Василева.
Лятото на 2007 явно ще се отличава и може да бъде наречено  "лятото на нашето недоволство". Освен социалните работници, в стачна готовност са и работещите в рафинерия "Калиакра". Колективът е подготвил и връчил на изпълнителния директор на завода Цветан Илиев проект на колективен трудов договор. "Поканихме Цв. Илиев да преговаряме в понеделник след обяд следващата седмица. Ако преговорите не започнат, ще бъдем принудени да потърсим правата си и по друг начин" - добави Г. Василева.
 


Сходни връзки

СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ ОТ ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА СПИРАТ РАБОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди