изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:58 EEST
КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ    
КултураДЕТСКА ПРОГРАМА "Здравей, лято" ще забавлява малчуганите днес от 9.45 до 11 часа в Летния театър. Организатор е Международен колеж "Албена".

ДЕФИЛЕ на участниците в ММФК "Фолклор без граници" ще се проведе от 18 часа днес в курорта Албена. От 16 часа в Огледалната зала на ДТ "Йордан Йовков" ще бъде представен концертът "Звуците на инструментите на Евразия" от Буратия. От 19 часа в същата зала юбилеен концерт ще изнесе народната певица Калинка Вълчева, ще участва и професионален фолклорен ансамбъл "Добруджа" с главен художествен ръководител Стоян Господинов.  В неделя в Огледалната зала с авторски концерт ще се представи Георги Андреев - композитор, главен диригент на ансамбъл "Филип кутев" и член на журито. Ще участват и български камерен оркестър-Добрич, и ПФА "Добруджа". В неделя от 18 часа в Огледалната зала концерт ще изнесат международното жури и гостите на фестивала.
ФОЛКЛОРНА танцова студия "Добруджа" с главен художествен ръководител Стоян Господинов ще участва в откриването на Националната учителска спартакиада в Албена днес.
МАТИНЕ-ПРЕДСТАВЯНЕ на новото издание "Борис Георгиев от Варна" на "Кибеа" ще се състои утре от 10.30 часа в Художедсвената галерия. Представянето ще бъде направено от Пламена Димитрова-Рачева - изкуствовед. Изданието е носител на наградата "Бронзов лъв"  за най-добре издадена книга на Пролетния панаир на книгата в София. Организатор на проявата е Художествената галерия.
НА БРЕЙК ШОУ ни кани утре вечер от 18.30 часа Международен колеж-Албена. Мястото е Летният театър.
ВЪЗСТАНОВКА на ритуала "Еньовден" ще се състои в неделя от 11 часа в ЕК "Старият Добрич". Ще участват малчугани от детски клуб "Мариана" и фолклорна танцова студия "Добруджа". Организатори са Регионалният исторически музей и аптека "Старият Добрич".
МЕЖДУНАРОДНИЯТ фестивал на детските хорове "Маестро Захари Медникаров" ще бъде закрит в неделя. От 12 часа в зала "Добрич" ще започне галаконцертът и награждаването на лауреатите. НДТ

 


Сходни връзки

КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.50 секунди