изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:24 EEST
РУМЪНСКИ ЕМИСАРИ ТЪРСЯТ ИМОТИ ПО НАШЕТО КРАЙБРЕЖИЕ    
НовиниФирми за недвижими имоти от Румъния обикалят Добричка област, за да търсят подходящи имоти за закупуване, съобщиха преводачи, които ги съпровождат. През последните дни по Северното Черноморие са обикаляли емисари на фирми от Букурещ и Констанца.

Те се интересуват както от къщи и терени за застрояване, така и от по-крупни обекти като хотели. Засега няма мераци за изграждане на цели ваканционни селища. Интересът е към имоти не само край морето, но и във вътрешността на Добричка област. Интересуват се от условията и инфраструктурата по селата - вода, ток, търговска мрежа, пътища и т.н.  Причината румънците да искат да купуват имоти тук е, че там цените са скочили много повече от нашите. А също и че Румъния има много малка крайбрежна зона, която може да се застроява - едва около 70 километра. Например в района на известния курорт Мамая цената на квадратен метър вървяла над 1000 евро. И тенденцията била тя още да поскъпва. Причина за това била и голяма американска ВВС база, която се изгражда недалеч от Констанца. Там щяло да има 1500 американски войници, които заедно със семействата си правят около 5 000 души. За техните нужди в района на Констанца се изкупували имоти, за да се изградят нужните жилища и друга инфраструктура
 


Сходни връзки

РУМЪНСКИ ЕМИСАРИ ТЪРСЯТ ИМОТИ ПО НАШЕТО КРАЙБРЕЖИЕ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
РУМЪНСКИ ЕМИСАРИ ТЪРСЯТ ИМОТИ ПО НАШЕТО КРАЙБРЕЖИЕ
Автор: Anonymous да 2007-06-25 @ 10:57 EEST
Във връзка с тази статия може ли да получа информация/телефони,e-mails/ за румънските фирми,търсещи имоти в района на Добрич?Молбата ми е свързана с това,че имам няколко атрактивни имота,които биха били интересни за румънските агенции за недвижими имоти.Благодаря предварително за съдействието!
РУМЪНСКИ ЕМИСАРИ ТЪРСЯТ ИМОТИ ПО НАШЕТО КРАЙБРЕЖИЕ
Автор: Anonymous да 2007-06-26 @ 12:06 EEST
Само в София има 20 000 празни жилища, да не говорим ваканционни селища и селски къщи, в които някои инвестираха за да ги продадат!??! Румънските инвеститори няма да свършат работа - прекалено са малко???
РУМЪНСКИ ЕМИСАРИ ТЪРСЯТ ИМОТИ ПО НАШЕТО КРАЙБРЕЖИЕ
Автор: Anonymous да 2007-06-26 @ 15:14 EEST
Може румънските инвеститори да са малко на брой,но са платежоспособни.След като могат румънци да си купуват имоти и в Унгария,защо да не инвестират и в България?В случая целта ми е да разбера имената на румънските фирми за недвижими имоти.Очаквах отговор от журналиста написал тази статия.Може би трябва да се обърна към Търговско-промишлената палата.Моля,за съвет от къде да почерпя информация.
РУМЪНСКИ ЕМИСАРИ ТЪРСЯТ ИМОТИ ПО НАШЕТО КРАЙБРЕЖИЕ
Автор: Anonymous да 2007-06-27 @ 22:30 EEST
Пожелавам ти успех! Не искам да те разочаровам, но в Унгария купуват главно етнически унгарци от Трансилвания...........
РУМЪНСКИ ЕМИСАРИ ТЪРСЯТ ИМОТИ ПО НАШЕТО КРАЙБРЕЖИЕ
Автор: Anonymous да 2007-06-28 @ 09:50 EEST
Благодаря за отговора.За мен няма значение какви ще са купувачите,важното е да има сделки с недвижимите имоти,защото за в момента определено българския купувач не може да си позволи да инвестира в такъв тип имоти.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди