изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:40 EEST
В поморийското село Ахелой откриха автомобил със забити в него две кирки    
Ред и сигурност
с.Ахелой. За трети път от началото на годината бе открит лек автомобил, надупчен с кирки. Лекият автомобил е бил открит вчера със забити в него две кирки, съобщиха от пресцентъра на ОДП-БУргас.


27-годишен мъж от село Ахелой е заявил в 7.30 часа в РПУ - Поморие, че на предния капак на личния му автомобил "БМВ 318", с бургаска регистрация, паркиран на кръстовището на улиците "Дуков" и "Шипка" в селото, са забити две кирки.
Работата по установяване на мотивите за инцидента продължава от служители на РПУ - Поморие.


Агенция “Фокус” припомня:

Автомобили, “пострадали” от кирки...

2007

16 юни 2007 г., София

На 16 юни 2007 г. лек автомобил "Ауди" със софийска регистрация е бил открит със забити в него две кирки. Колата е била паркирана в район близо до ХЕИ. Подобни случаи на автомобили със забити в тях кирки до момента са регистрирани единствено в Бургаско.

15 март 2007 г., Бургас
На 15 март 2007 г. в Бургас бе открит лек автомобил "Мерцедес 200 Д” със забита кирка в тавана. Колата била на улица в центъра на Бургас - “Македония” 65. До автомобила е открита втора кирка, с която е направен опит да се пробие предният капак на “Мерцедеса”. Съобщение за инцидента е получено около 7.20 часа. Автомобилът е собственост на 50-годишния Недко Недев - експерт от Районното управление на горите. От Районното управление по горите уточниха, че Недев е експерт по охрана на горите.

2006
8 април 2006 г., Несебър

Неизвестен мъж забива кирка в предния капак на "Пежо Партнер", паркирано пред бл.35 в к-с "Младост" на курортното градче. Собственикът е 33-годишният търговец на зеленчуци Иван Каназирев. С автомобила той зареждал магазина си. Търговецът твърди, че не е заплашван дотогава, не бил в обтегнати взаимоотношения с колегите си от бранша.
Ударите с кирката са били два, уточняват от полицията. При втория тя е била оставена забита в капака.

2005
24 ноември 2005 г., Бургас

Лек автомобил със забити в него три кирки е открит в черноморския град. За последните три месеца това е вторият подобен случай.
Кирките са забити в стара червена Лада - собственост на Коста Костов. Той е бивш главен счетоводител на “Кабел комерс”, търговската фирма на завод “Ел. Кабел”. Предполагаемата причина за инцидента е паричен дълг.

27 септември 2005 г., Бургас
Собственикът на автомобил "Ауди" Здравко Донев - Капона, намира автомобила си със стърчащи 7 кирки, забити в него. Срещу Капона има заведено дело за незаконно продадена къща на ул."Републиканска". Имотът се оценява на 250 хил.евро
 


Сходни връзки

В поморийското село Ахелой откриха автомобил със забити в него две кирки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди