изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:35 EEST
ВЕСЕЛИН ВАЧЕВ И ИВАН РАЙЧЕВ СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ "КАЛИАКРА"    
СпортКъм отбора на "Калиакра" вчера се присъединиха новопривлечените Иван Райчев, който миналия сезон носеше екипа на "Видима - Раковски" (Севлиево), и Веселин Вачев, играл досега за варненския "Черно море".

 Както вече писахме, ден по-рано първа тренировка с българското "Каляри" направиха Борислав Георгиев, дошъл от "Спартак" (Варна), Кирил Андреев от "Монтана" и Мартин Димов, който е юноша на столичния "Левски", а за последно е играл в "Родопа" (Смолян). От президента на клуба Красимир Тодоров научихме, че днес се очаква към отбора да се присъедини още един футболист - опитният защитник от "Локомотив" (София) Юлиян Петков. До края на седмицата избраниците на главния мениджър Велислав Вуцов ще тренират в Каварна и в Албена, а в понеделник ще заминат на двуседмичен подготвителен лагер в Трявна. Там те ще проведат първата си контрола от предсезонната подготовка - на 7 юли каварненци ще премерят сили с новака в Източната "Б" група "Бенковски" (Бяла).

 


Сходни връзки

ВЕСЕЛИН ВАЧЕВ И ИВАН РАЙЧЕВ СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ "КАЛИАКРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди