изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:39 EEST
РУСКИ И БЪЛГАРСКИ РОКЕРИ ПРИСТИГАТ В КАВАРНА    
ОбществоСъбирането им ще бъде под наслов "Рокери от всички страни, съединявайте се в Каварна!".

Руските рокери, които вече са в България, ще пристигнат в Каварна на 29 юни, информират от пресслужбата на морското кметство. Така почитателите на мощните мотори, освен на концерта на Manowar, ще присъстват и на концерта на Motorhead. Рокерите ще бъдат настанени в курортен комплекс "Бялата лагуна" в местността Иканталъка. Както бе оповестено вече, руските рокери са в България по повод 130-годишнината от началото на Руско-турската война. Каварна е историческо място, свързано с нея. Рокерите ще имат възможност да посетят Мемориала на руските воини "Костница" в морския град. Програмата, изготвена от общината, предвижда и поход до нос Калиакра, където мотористите ще посетят паметника на адмирал Ушаков. По тяхно искане, те ще се срещнат с рокерите от варненския мотоклуб "Диви деца", които ще бъдат в Каварна по време на концертите. Събирането им ще бъде под наслов "Рокери от всички страни, съединявайте се в Каварна!".
"Радостно е, че мотопоходът на рокерите от Русия, посветен на 130-ата годишнина от Руско-турската освободителна война, съвпада с концертите в Каварна" - сподели кметът Цонко Цонев.
От началникът на отдел "Туризъм" в общината стана ясно още, че по повод започващия фест в града се очаква да пристигнат и рокери от Румъния и Словакия.
 


Сходни връзки

РУСКИ И БЪЛГАРСКИ РОКЕРИ ПРИСТИГАТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди