изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 ЮНИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 28 ЮНИ



ОВЕН -  Нова информация ще внесе яснота в делата ви, превръщайки се в потребност за повечето от вас. На работното си място задачите ще изпълнявате с твърде променлив успех.

ТЕЛЕЦ - Не търсете вина само в себе си, много от нещата не зависят от вас. Дипломатичното ви поведение ще ви помогне да привлечете клиенти и да осъществите добри контакти.

БЛИЗНАЦИ -  Не бягайте от проблемите на работното място, а се старайте да ги решавате. Това ще повиши авторитета ви, независимо, че може да си навлечете завистта на колеги.

РАК - Ако имате известни затруднения в службата, не се тревожете излишно, ситуацията е само временна. Роднини ще ви потърсят за подкрепа, не се колебайте дали да им я дадете.

ЛЪВ -  Един проблем ще бъде решен точно навреме и това ще ви обнадежди. С действията си внасяте повече яснота в работата на околните, точни и полезни са за всички край вас.

ДЕВА - В общуването си установявате нови контакти, носещи ви взаимноизгодни връзки. Трудностите от последните няколко дни са ви помогнали да оцените навременна  подкрепа.

ВЕЗНИ - Снабдяването ви с повече информация ще ви помогне да вземете бързи и адекватни решения. Използвайте я само за добри цели, защото в противен случай може да загубите.

СКОРПИОН - Може би нямате нужда от съвети, но все пак се вслушайте в околните днес. С повишено внимание ще се отнесете към проблем на свой близък и ще му помогнете много.

СТРЕЛЕЦ - Покажете решимостта си да взимате правилните решения в подходящия момент. Ще приключите проект, от който ще получите освен слава и финансова удовлетвореност.

КОЗИРОГ - Няма да липсват провокации, тласкащи ви в друга посока от тази, която в последно време следвате. Гледайте позитивно и не се отказвайте от първоначалните си намерения.

ВОДОЛЕЙ - Днес имайте грижа за свои проблеми, не се разпилявайте по чуждите. Делово предложение, свързано с професионалното ви развитие ще ви накара да търсите и друго мнение.

РИБИ - Някои от вас ще получат възможности да поемат в нова посока, с надеждата за по-добър живот. Може би това е нещото, което сте търсили до сега, но ви е липсвала само смелост.

Мъж изготви уникален хороскоп: Всички жени са змии - вижте коя е вашата!

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

Как да уловиш мъжа на мечтите си

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди