изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:13 EEST
30-ГОДИШЕН ПРЕМАЗА С "ХАМЪР" 51-ГОДИШНА АДМИНИСТРАТОРКА    
Ред и сигурностТежка катастрофа причина смъртта на 52-годишна добрпичлийка, която е отивала на работа, научи НДТ. Инцидентът е станала вчера около 7.40 часа, по пътя КК "Албена " - гр. Балчик,  в района на кръстовището за пикник "Орехите".

Джип марка "Хамър", управляван от И.С. 30-годишен от гр.Белоградчик, навлиза в лентата за насрещно движение  и се удря странично движещия се в посока на КК"Албена" лек автомобил марка "Мицубиши", управляван от 57-годишен водач от гр. Добрич с инициали И.В., съобщавата още от полицията. В следствие на удара "Хамър"-ът излиза от платното за движение и блъска намиращата се на пешеходната алея 51-годишна жена от Добрич с инициали С.С. Жената е починала на място. Трупът е изпратен в катедра "Съдебна медицина" - Добрич. На двамата водачи са взети кръвни проби. Водачът на лекия автомобил "Хамър" е задържан в РПУ - Албена, със заповед за полицeйско задържане за срок от 24 часа, във връзка с  чл.343 от НК.
Запознати разказаха още, че мощният джип бил със софийска регистрация, като собственикът му бил дори в момента в столицата. Балчиклии разказваха още, че возилото било взето дори без знанието на стопанина си.
НДТ научи още, че загиналата Светла Христова е работела като администратор в хотел "Елица" в Албена. От кореспондентския пункт на НДТ в Албена Руслан Йорданов предаде: "Светла е живеела с майка си и племенниците си във вила, близо до мястото на инцидента. Сутринта тя била тръгнала за работа, тъй като е била дневна смяна на рецепцията. Управителката на хотела Венера Кирова заяви, че джипът е връхлетял върху нея в пешеходната алея и я е влачил до долните вили в урвата, където се е забил. Жената е била с 30-годишен стаж в Албена. Колегите й я познават като изключително съвестен и отговорен работник. В. Кирова допълни, че това е един от най-опитните администратори в Албена".
Очевидци разказаха още, че "Хамър"-ът бил измъкнат с кран. Обстоятелствата довели до възникването на пътно-транспортното произшествие продължват да се изясняват в условията на досъдебно производство.
 


Сходни връзки

30-ГОДИШЕН ПРЕМАЗА С "ХАМЪР" 51-ГОДИШНА АДМИНИСТРАТОРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди