изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:56 EET
Започва тридневната рок-фиеста в Каварна    
КултураКаварна.Парад на моторите имаше минути преди концерта на "Блек Сабат" в Каварна -част от тридневния "Калиакра рок фест", който започва тази вечер в морския град, предаде репортер на радио ”Фокус” - Варна. Подгряващите групи Б.Т.Р. и SOLARIS започнаха рок-фиестата на открито. След тях на сцената ще излязат “Блек Сабат”.

На всеки 10 метра от разклона на с. Оброчище до Каварна има постове на пътна полиция, предпазна мярка във връзка с концерта. Полицаите щателно проверяват за алкохол и наркотични вещества. Огромна автомобилна и моторна колона се придвижва към Каварна в желанието си да се включи направо за концерта на любимците си - изпълнителите на Heaven and Hell. Утре в Каварна ще свирят легендарните Motorhead, а преди тях на сцената ще излязат ГРАНУЛОМ и SJK. В последния ден от рок форума ще участва и Manowar, подгряващи групи на която ще са GALAXY и HOLYHELL. На 1 юли сутринта гостите на концертите ще посрещнат традиционно Джулай морнинг на каварненския плаж.
Жоро ХРИСТОВ
 


Сходни връзки

Започва тридневната рок-фиеста в Каварна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди