изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 00:49 EEST
ДВАМА ЗАГИНАХА, А ТРИМА СА РАНЕНИ ВЪВ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА    
Ред и сигурностДвама души - мъж и жена, загинаха при две тежки катастрофи, станали в събота - 30 юни, по пътя Кардам-Ген. Тошево. Трима пък са ранени същия ден при произшествие край с. Хитово.

Първата катастрофа станала около 01.30 часа между Кардам и Ген. Тошево. Лек автомобил "Фиат", управляван от 58-годишният Атанас Желев от Добрич, напуснал платното за движение и се ударил в крайпътно дърво. Шофьорът е загинал. Вероятната причина е несъобразена скорост. Около 15 часа на същата пътна отсечка възниква друго тежко произшествие. При него лек автомобил "Фиат Мареа", управляван от 48-годишен водач от  Варна с инициали Р. Г., напуснал пътното платно и след удар в мантинелата се преобърнал. Починала е пътуващата в колата 44-годишна жена Варна. Шофьорът получил фрактура на ребра, транспортиран е до Центъра за спешна медицинска помощ в Добрич. От "Пътна полиция-КАТ" казаха, че най-вероятно шофьорът е бил преуморен и е заспал зад волана. 
Около 14 часа в събота става трета тежка катастрофа - по пътя Добрич-Силистра, на около километър от с. Хитово. Лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от 35-годишна жена от Силистра с  инициали М. Н., напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. В резултат на произшествието са пострадали шофьорката, както и пътуващите в автомобила мъж на 59 години и жена на 58 от Силистра. Те са настанени за лечение в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Мъжът е получил травма в областта на гърдите, а жената - черепно-мозъчна травма и фрактури. Водачката е оставена в болницата под лекарско наблюдение.
55-годишен водач на товарен автомобил "Мерцедес" пък е пострадал при катастрофа във варненското село Приселци. Произшествието станало около 23,30 ч. на 27 юни. Поради несъобразена скорост шофьорът изгубил контрол над автомобила и се ударил челно в крайпътно дърво. Получил е фрактури на десния крак, на гръдния кош и кръвоизлив в стомаха. Настанен е в МБАЛ с опасност за живота.
НДТ

 


Сходни връзки

ДВАМА ЗАГИНАХА, А ТРИМА СА РАНЕНИ ВЪВ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди