изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:42 EEST
ФАЛСТАРТ НА ДЕЛОТО СРЕЩУ ОТРОВИТЕЛКАТА    
НовиниОкръжният съд в Добрич отложи делото срещу Румяна Георгиева, срещу която има повдигнато обвинение, че се опитала да убие бившия си съпруг Стамен Савов.

На подсъдимата скамейка са още Ивелина Иванова, Данаил Илчев и Георги Николов. Процесът бе върнат от Апелативния съд във Варна за преразглеждане, след като бе констатирано противоречие в две от изготвените съдебни експертизи за престъплението.

През  май миналата година Румяна Георгиева получи 8 години затвор. Тя бе призната за виновна, че се опитала да отрови съпруга си Стамен Савов, като сипвала стрити татулови семена в ампулите от антибиотик, с които той се лекувал. След това подсъдимата се добрала до двама младежи, които - с посредничеството на своя позната, наела да застрелят мъжът й. Те взели парите, но не изпълнили поръчката.
Делото е отсрочено за 11 октомври от 9 чaса, поради постъпила молба от адвокат Балачев - защитник на Данаил Илчев, който е бил ангажиран във Варненския окръжен съд по друг процес. Молба да бъде отложено вчерашното съдебно заседание е изпратило и вещото лице Дишовски. НДТ

 


Сходни връзки

ФАЛСТАРТ НА ДЕЛОТО СРЕЩУ ОТРОВИТЕЛКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди