изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:31 EEST
ВСЕ ОЩЕ НЯМА ОПАШКИ ЗА КРЕДИТИ ЗА ЕСЕННАТА СЕИТБА    
ЗемеделиеВсе още само запитвания е имало вчера в областната дирекция на ДФ "Земеделие" във връзка със започналото записване на земеделските производители, които имат намерения да кандидатстват пред ДФ "Земеделие" за ползване на целева субсидия за есенната сеитба, съобщиха от областната дирекция.

Очаква се - след разгласяване на информацията, броят на желаещите да се увеличи. Припомняме, че от 02 до 13 юли земеделските производители могат да подават в областните поделения на Държавен фонд "Земеделие" или в общинските служби по земеделие и гори намерение за участие в целеви кредит за закупуване на семена за производство на пшеница, реколта 2008 г. и целеви кредит за закупуване на минерални торове за производство на пшеница, реколта 2008 г. Както НДТ вече писа, двете линии са част от механизма за финансово подпомагане на есенната кампания по сеитбата на пшеница, реколта 2008 г. Целеви кредит ще се предоставя на физически лица, еднолични търговци и юридически лица, регистрирани като земеделски производители, съгласно Наредба №3 от 29.01.1999 г. - за създаване и поддържане на регистър на земеделските производители.
 


Сходни връзки

ВСЕ ОЩЕ НЯМА ОПАШКИ ЗА КРЕДИТИ ЗА ЕСЕННАТА СЕИТБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди