изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:20 EEST
35 ШЕСТИЦИ ПО БЪЛГАРСКИ И МАТЕМАТИКА    
Образование35 са общо шестиците на проведените преди дни изпити за кандидатстване след 7 клас в профилираните и професионални гимназии в Добрич, съобщи за НДТ началникът на Регионалния инспекторат по образованието Рина Иванова.

34 са отличните оценки по български език и 1 - по математика. Двойките са 38 - 37 по математика и една - по български. Местата, за които ще се борят седмокласниците, са 624 - в 19 паралелки в профилирани гимназии и в 5 - в професионални. Като се изключат децата с двойки по един от предметите и едно, неявило са на изпит по български език, за местата ще се конкурират 599 ученици. Рина Иванова коментира, че оценките са по-високи в сравнение с м. г. Тогава по български език имаше около 70 двойки, а по математика - над 90.
Вчера след обяд оценките бяха изнесени пред сградата на ОУ "Отец Паисий" и пред Регионалния инспекторат по образованието. От днес седмокласниците подават заявления с класираните си желания в гимназиите. М. г. най-предпочитани са бяха езикова гимназия "Гео Милев" и финансово-стопанската гимназия "Васил Левски", припомни Рина Иванова. НДТ

 


Сходни връзки

35 ШЕСТИЦИ ПО БЪЛГАРСКИ И МАТЕМАТИКА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
35 ШЕСТИЦИ ПО БЪЛГАРСКИ И МАТЕМАТИКА
Автор: Anonymous да 2007-07-03 @ 13:32 EEST

това е супер чудесно - тази година явно се намери подходящата форма за кандидатстване.честито на всички изкарали изпитите и успех!

А КАКВО СТАВА С РЕЗУЛТАТИТЕ НА ИЗПИТА ПО МАТЕМАТИКА СЛЕД VІІІ КЛАС????????????????????????????


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди