изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:29 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност52-ГОДИШНИЯТ М. Т. от Балчик е спипан на 1 юли около 13,00 часа от служители на реда в района на депо за временно съхранение на минерална фракция в Белия град, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

 Задържаният е заподозрян в опит да извърши кражба на около три тона от фракцията с товарен автомобил. Работата по изясняване на случая продължава.  
БИТОВА ПОСУДА, походни легла и други вещи са задигнати в нощта на 29 срещу 30 юни от частен дом в шабленското село Горичане. Случаят се изяснява от служители на РПУ - Шабла.
НА 30 ЮНИ срещу 1 юли в Добрич неизвестно лице чрез взлом е влязло в административна сграда в района на ул. "К. Стоилов". Извършена е кражба на компютърна и аудио-визуална техника. По случая работят служители на Първо РПУ, провеждат се активни оперативно-издирвателни мероприятия за установяване и задържане на извършителя на престъпното деяние. Образувано е досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди