изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:53 EEST
ШЕСТИМА РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФИ    
Ред и сигурностШестима души са ранени при катастрофи, станали на територията на Добричка област през предходното денонощие, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

Около 16.30 часа на 2 юни по бул. "Русия" в Добрич лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 31-годишна жена с инициали Н. К., удря  64-годишния велосипедист Н. Ш. В резултат на произшествието велосипедистът е получил черепно-мозъчна травма. Настанен е за лечение в Отделението по неврохирургия на Многопрофилната болница за активно лечение, няма опасност за живота му. Причините за катастрофата се изясняват в условията на досъдебно производство.
Още един велосипедист е пострадал при произшествие на 2 юли. Катастрофата станала около 10.30 часа в генералтошевското село Преселенци. Ударили са се трактор "ТК - 80", управляван от 45 годишен водач с инициали Т. К., и 67-годишният велосипедист С. С., и двамата от селото. С. С. получил контузно-разкъсни рани в областта на главата и ръката. След преглед в Центъра за спешна помощ в Ген. Тошево е освободен от здравното заведение. По случая е образувано административно производство.
Четирима са ранените при тежката катастрофа, станала по пътя за Тервел малко след 14 часа на 2 юли, за която НДТ писа. При нея в района на с. Поручик Гешаново лек автомобил марка "Фолксваген Голф", управляван от М. С. /46 г./ от Тервел напуска платното за движение и се блъска в желязобетонен стълб. Водачът е получил фрактура в областта на лявата ръка. Пострадали са и пътуващите в автомобила две жени на по 28 години от с. Сърнец и с. Градница и 12-годишно момиче от с. Градница. Едната жена е получила фрактура на крак, а другата е с комоцио и натъртвания по тялото. Дванадесетгодишното дете е с черепно-мозъчна травма.  Пострадалите лица са настанени за лечение в МБАЛ - Добрич. По автомобила са нанесени значителни материални щети. НДТ

 


Сходни връзки

ШЕСТИМА РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди