изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:55 EET
Антитурски надписи на стадион "Локомотив" в Пловдив (ОБЗОР)    
НовиниПловдив. Неизвестни фенове на Локо (Пд) изписаха множество антитурски лозунги на стадиона в "Лаута" тази нощ. Действията на запалянковците явно са насочени срещу кандидатът за нов собственик на клуба Левент Назифоглу.

срещу кандидатът за нов собственик на клуба Левент Назифоглу. "Храмът на локомотивеца, стадион "Локомотив" осъмна в десетки антитурски призиви, насочени към кандидат-купувача Левент Назифоглу. Недоброжелателите на турския инвеститор изпошариха всички пряснобоядисани тази пролет стени и огради, стегнати по време на освежаващия ремонт на централната трибуна, по времето на покойния Александър Тасев. Запалянковците, готови да действат остро към турската оферта са дали зелена светлина на гласа си, чрез националистически призиви, възхвала на чистия Локомотив и ултимативен тон към Емил Наков относно факта, че именно той решава бъдещето на клуба", се казва в материала на сайта lportala.net. Той публикува и част от изписаните лозунги: "Наков, не пращай душите на Жоро и Тасев в турските гробища!", "Ние не сме жълти турци", "Наков=поп Кръстьо", "Лаута не е турска провинция", "Нашата ВЯРА не се продава!", "Турци вън от Лаута", "Наков вън", "Ние никога няма да се продадем! Върнете се в Турция!", "Винаги черно-бели, никога с фес на главата!", "Не всичко е пари, имайте чест и достойнство!", "Свобода или смърт".
До обяд тези надписи на стадион "Локомотив" бяха заличени.
Тези, които изписаха антитурските надписи по стадиона, да дойдат и да издържат тима. Това заяви легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев, помолен да коментира вандализма, който беше извършен на стадион “Локомотив” през нощта. “Не искам да коментирам нищо повече по въпроса”, добави бившият национален селекционер. Според него става въпрос за два - трима човека, а не за всички привърженици на отбора. Както е известно, през нощта неизвестни фенове на Локо (Пд) изписаха множество антитурски лозунги, насочени срещу потенциалния купувач Левент Назифоглу. "Наков, не пращай душите на Жоро и Тасев в турските гробища!" и "Ние не сме жълти турци" са само част от надписите, изрисувани по целия стадион.
Някои фенове явно правят всичко възможно Локомотив да играе домакинските си мачове извън Пловдив. Това заяви генералният секретар на клуба Атанас Узунов. "Всякакъв коментар е излишен. Всички знаят с колко много труд успяхме да приведем стадиона в сравнително добър вид, за да може да получим лиценз от БФС. Сега някои фенове правят точно обратното. Явно те искат да посещават домакинските мачове на отбора някъде извън Пловдив. Миналата седмица се срещнах с ръководствата на отделните фракции на фенклуба и им казах, че е дошло времето да седнат на една маса със собствениците. Важното е Локомотив да е финансово стабилен и да може да радва своите фенове с нови победи в бъдеще", допълни Атанас Узунов.
www.focus-sport.net
 


Сходни връзки

Антитурски надписи на стадион "Локомотив" в Пловдив (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди