изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:22 EEST
Цонко Цонев и рок музикантите от БТР посетиха българския контингент в Призрен, Косово    
НовиниПризрен. Кметът на Каварна Цонко Цонев и българската рок група БТР посетиха българския контингент в полеви лагер “Призрен” Косово, съобщиха за Агенция “Фокус” от Призрен.


“Беше много вълнуващо да посрещнем точно тук – на това място, кметът на Каварна заедно с българска рок група БТР. Това внесе доста добро настроение в състава на контингента и в целия полеви лагер. Бяхме много горди да покажем на нашите колеги от Германия, Австрия, Турция и Гърция какви невероятни рок изпълнители има в България”, сподели един от българските военнослужещи в Косово.
Най-голямата изненада беше плакат, който кметът на Каварна подари на българския контингент – на световно известната метъл банда “Manower” е автографи от всичките й членове със специално послание за българските военнослужещи. Цонев връчи плаката лично на старши националния представител Чавдар Маринков.

На снимката: Цонко Цонев и момчетата от БТР връчват плаката с автографина метъл бандата “Manower” на старши националния представител Чавдар Маринков
За да видите снимката в голям размер, кликнете върху нея
 


Сходни връзки

Цонко Цонев и рок музикантите от БТР посетиха българския контингент в Призрен, Косово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди