изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:40 EET
ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ В ТЕРВЕЛ ЩЕ СИ ИЗБИРА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ    
НовиниПредложение за промяна в Правилника за работа на Общинския съвет на Тервел ще бъде внесено от председателя Айдън Фаик на предстоящото заседание на 12 юли. Предлага се да се обособи длъжност зам.-председател на Общински съвет. Ще бъдат определени редът за избор, получаването на възнаграждение, задълженията, правата и отговорностите на заемащия длъжността.


На сесията ще се обсъждат изменения и допълнения и Наредба №1, която касае обществения ред, чистотата в населените места, имуществото на гражданите и околната среда. Общинският съветник Нико Радев внася предложение към забраните за гражданите да се добави и тази да се извършват нерегламентирани повиквания на служители от РПУ - Тервел и от РС "ПБЗН". За маловажни нарушения на наредбата се определя глоба от 10 лв., която да се събира срещу квитанция от нарушителя и да не подлежи на обжалване. Отпада текстът за налагане на глоби до 50 лв. и се предлага нов текст за налагане на глоби от 50 до 5000 лв., а за еднолични търговци и юридически лица - имуществени санкции до 50 000 лв. Предлага се при повторно нарушение да се отнема право за упражняване на определена професия или дейност.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ В ТЕРВЕЛ ЩЕ СИ ИЗБИРА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди