изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:12 EEST
ОТКРИТО ПИСМО До г-н Петко Петков - кмет на община Добричка    
Общество

Уважаеми, г-н Петков,

Използвайки трибуната на вестника, групата за автентичен фолклор при читалище "Пробуда" в с. Победа с ръководител Христина Стефанова с уважение и признателност изразяваме горещата си благодарност към Вас за оказана ни подкрепа и съдействие по повод участието ни във фестивала "Ерофолк-2007" през юни в Хисаря.



Представихме се отлично. Уверяваме Ви - не пропиляхме доверието, с което ни приехте и изпратихте.

Гордеем се с Вас, общинския кмет, който винаги поставя сред приоритетите на отговорната си работа и дейността на читалищата, на читалищната самодейност, на фолклорните състави.

Вашето отношение на държавник към културния живот в общината Ви прави чест, а на нас - самодейците, дава самочувствие на творци и разпространители на народното творчество, на продължители на прекрасните добруджански народни традиции.

Оценявайки по достойнство качествата Ви на кмет, на доказан модерен общински ръководител, оценявайки реалния Ви принос в развитието на местните читалища, позицията Ви на ценител на добруджанското народно творчество и радетел за българското, ние, самодейците от с. Победа, подкрепяме Вашата кандидатура в предстоящите местни избори за кмет на общината и сме готови да участваме в предизборната Ви кампания.

На добър час и успешен старт, г-н Петков!

С уважение и вяра в победата - самодейците от с. Победа

 


Сходни връзки

ОТКРИТО ПИСМО До г-н Петко Петков - кмет на община Добричка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди