изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:56 EET
Оставки в Националния борд по туризъм    
ТуризъмПетима членове на Управителния съвет и двама членове на Контролния съвет, както и учредители на Националния борд по туризъм напускат сдружението. За това ще бъде сезирано Общото събрание на организацията.

Членовете на Управителния съвет и създатели на Националния борд по туризъм Ветко Арабаджиев ( "Виктория груп"), Людмил Стойков ("Дюни"), Валентин Йосифов ( TUI-България), Евгения Банева ("Русалка Холидейз") и Соня Колтуклиева ( ПР и медиен консултант) излизат от организацията, разочаровани от авторитарния стил на Георги Гергов, председател на НБТ, и заради констатацията, че сдружението се превръща в трамплин за кариеристични амбиции и политически домогвания, вместо да отстоява обществения интерес в туристическата индустрия.

Напусналите препоръчват да се направи финансова ревизия на Националния борд по туризъм, за да се установи как са харчени парите от членския внос от изпълнителния директор Поли Карастоянова.

В нарушение на закона, няма изготвен финансов отчет на сдружението, който да е разгледан и одобрен от Контролния съвет преди Общото събрание на организацията, насрочено за 12 юли.

Липсват протоколи от заседанията на Управителния съвет, на Управителния и Контролния съвет досега не са представени необходимите документи като основание за направените разходи, посочват напускащите.

Цялата новина четете в expert.bg

http://business.actualno.com

 


Сходни връзки

Оставки в Националния борд по туризъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди