изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:49 EET
ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ    
Хороскоп

 ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ



ОВЕН - Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви доста ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според пропорционално на вас усилия.

ТЕЛЕЦ - Правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблем, без да се задълбочавате излишно в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.

БЛИЗНАЦИ - Професионално свършената от вас работа ще ви открие път към нови проекти. Ще привлечете интереса към себе си и в сътрудничество с нови партньори ще постигнете повече.

РАК - Романтичните измежду вас ще се радват от развитието на нова, сърдечна връзка. Не прибързвайте в решенията си, оставете времето да свърши своето и едва тогава действайте.

ЛЪВ - Получената енергия някои от вас ще трансформират в работа, други в творчество, а трети в лични занимания. Съмненията ви ще отстъпят място на добри намерения и вълнуваща любов.

ДЕВА - Многообразието от емоции, които ще ви владеят, ще ви подтикне да потърсите нови предизвикателства за себе си. Действайте много енергично, но преценявайте добре и рисковете.

ВЕЗНИ - Ще се наложи да конкретизирате работата си, за да я приключите в края на деня успешно. Влюбените ще трансформират чувствата си в сериозна, обвързваща и перспективна връзка.

СКОРПИОН - Бизнесмените ще финализират сделка, с която ще подобрят финансите си и ще насочат поглед към нови предизвикателства. Сега е моментът да поемете смело рискове.

СТРЕЛЕЦ - Бъдете отговорни за действията си, защото има причини да се замислите. Хората, които обичате често остават наранени от поведението ви и това налага да подобрите отношението си.

КОЗИРОГ - Очакванията ви е възможно и да не се случат, но не превръщайте това в драма. Заложете на сигурното. В крайна сметка всичко ще се развие във ваша полза и финалът ще е добър.

ВОДОЛЕЙ - Не се плашете да поемате нови отговорности, с тях ще създадете контакти и ще подобрите материалното си положение. Неизвестното не крие рискове, ако сте разумни, ще се справите.

РИБИ - Денят не е от най-успешните за вас в деловата сфера. И друг път в живота ви се е налагало да започнете от начало и сте успявали. Съдбата ви закриля и звездите са на ваша страна.


4-те зодии, които най-трудно намират любов

12 дръзки зодиакални портрета, които трябва да видиш!

Любовни съчетания според зодията

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди